onsdag 25 maj 2016

Paprika- och renskavsgryta

Paprika- och renskavsgryta

1 pkt renskav
3 tärnade paprikor, gärna olika färger
ca 175 g skivade färska champinjoner
1 strimlad mindre purjolök
1 msk tomatpuré
1 tsk torkad timjan
2 dl vatten
örtsalt och malen vitpeppar
ghee eller smakneutral kokosolja att steka i

Bryn renskav, salta, peppra och lägg på skärbräde för att när den svalnat skära i strimlor. Stek champinjoner, lägg i gryta. Stek även purjo och paprika tills det börjar mjukna. Blanda det stekta i grytan tillsammans med tomatpuré, timjan och vatten. Låt småputtra samman en stund samt smaka av med eventuellt mer salt och peppar vid behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)