torsdag 7 juli 2016

Varm avokado med ägg och bacon

Varm avokado med ägg och bacon
4 st.

2 ätmogna avokado (helst stora)
4 ägg
salt och peppar
4 skivor knaperstekt och smulat bacon

Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggen och lägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten. Salta, peppra och ställ in i 200 graders ugn, ca 15-20 minuter. Ät varma överströdda av smulat bacon. Förslag till: Ruccolasallad och körsbärstomater.

1 kommentar:

  1. Det där såg ju jättegott ut! Har funderat på om varm avocado kan vara gott och nu har jag fått svaret av dig. Ibland har jag sett extra stora avocado i butik, men det är inte ofta. Dyra brukar de vara också. Bättre med två små, om du frågar mig :-)

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)