torsdag 1 september 2016

Citronpannacotta med hösthallon

Citronpannacotta med hösthallon
2 - 4 port.

2 dl extra krämig kokosmjölk
1 krm äkta vaniljpulver
rivet skal från 1 citron
1 gelatinblad
1 tsk honung eller stevia efter smak
1 msk pressad citronsaft
ca 20 färska hallon att fördela i skålar/portionsglas

Garnering:
färska hallon
citronskalsstrimlor
citronmeliss

Värm kokosmjölk, vaniljpulver och rivet citronskal, ta kastrull från värmen och lös däri upp blötlagt och urkramat gelatinblad, rör sen ner honung och citronsaft. Fördela hallon i portionsskålar/glas, häll på kokosmjölksblandning och ställ kallt minst tre timmar. Garnera med hallon, citronskalsstrimlor och citronmeliss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)