fredag 14 oktober 2016

Ugnsstekt vildlax med squashsallad(x3)


 Squashsallad

ca 400 g squash (skalad och tärnad)
ca 250 g strimlad purjolök
60 g ghee
1 tsk salt


1 dl olivolja
ca 2 msk vitvinsvinäger
2 tsk torkad dragon
ca 2 krm örtsalt


1 dl majonnäs
1 - 2 tsk dijonsenap
2 tsk små kapris
ca 2 krm malen vitpeppar
ev. örtsalt efter smak



1 dl majonnäs
2 dl crème fraîche 
1 - 2 tsk dijonsenap
2 msk små kapris
ca 2 krm malen vitpeppar


Fräs squash och purjo i ghee, salta och låt kallna. Blanda valfri sås/dressing, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)