måndag 7 november 2016

Krämig chiapudding med vanilj och kakao

Krämig chiapudding med vanilj och kakao
2 port.

3 dl Extra Creamy Coconut Milk
1 vaniljstång
1 tsk kakao
3 msk chiafrön

Ovanpå:
kakaopulver
rostade kokoschips

Häll upp kokosmjölken i en liten kastrull. Skär upp vaniljstången på längden, skrapa ur frön och lägg dessa samt vaniljstången i kokosmjölken, tillsätt kakao. Låt småkoka någon minut under omrörning, ta bort den delade vaniljstången. Blanda ner chiafrön, rör tills det börjar bli tjockflytande och fröna fördelats mer jämnt i vätskan. Häll upp i två glas och låt stå kallt minst ett par timmar. Sikta över kakao och strö på rostade kokoschips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)