onsdag 18 januari 2017

Baconlindade dadlar

Baconlindade dadlar

färska dadlar
bacon
sötmandlar

Kärna ur dadlar och lägg in en mandel i varje. Linda dadlar med en halv skiva bacon vardera, lägg med skarven nedåt på ugnsfat. Ställ in i ugnen, 200-225 grader , ca 15 minuter eller tills baconet blivit krispigt.


Att ge råd om sjukmat och lindringsknep är ju ganska vanskligt, då allt är så individuellt.
Att tugga på enbär vid illamående och knapra knäckebröd vid tinnitus-crescendo kanske funkar för andra, men inte för mig. Sura lingon och yoghurt kan vara bra om man inte lyckas få i sig något annat, men så krävs sött och salt för att känna sig piggare och lätta huvudvärk, kanske baconlindade dadlar kan funka i ett sånt läge? Tipsar om att det kan vara värt testa. Gott är det i varje fall. 😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)