tisdag 29 augusti 2017

Bondomelett med sparris och tomat

Bondomelett med sparris och tomat
2 port.

2-3 hackade gula lökar
4 ägg
½ dl extra krämig kokosmjölk
2 krm salt
1 krm malen vitpeppar

färsk grön sparris (skär i bitar och förväll lätt i saltat vatten)
skivade tomater
örtsalt

kokosolja

Använd gjutjärnspanna (med metallhandtag) som går att ställa in i ugn. Fräs lök i kokosolja, häll ner hopvispad äggstanning och stek lätt så omelettbotten stannar. Ställ in i 200 graders ugn tills ytan blivit halvfast och lägg sen på sparris, tomat, örtsalt och klicka över lite kokosolja. Färdiggrädda tills omeletten fluffat upp och fått lite färg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)