lördag 23 september 2017

Chokladpudding

Mejerifri chokladpudding
2 - 4 port.

250 ml kokosmjölk (använder Garants)
2 äggulor
50 g kakaosmör
2 msk raw kakaopulver
valfri sötning efter smak
kokosgrädde, bär och kakaonibs att toppa med

Vispa samman kokosmjölk och gulor i en kastrull, låt sjuda under vispning tills det blir lagom såsigt. Ställ kastrull åt sidan och vispa ner resten av ingredienser (kakaosmörsknapparna smälter ner fort). Smaka av med valfri sötning (brukar själv använda antingen stevia eller honung), häll upp i portionsglas, kyl. Toppade med årets sista amerikanska blåbär, hösthallon (blir troligen inget mer som hinner mogna i år), kokosgrädde och kakaonibs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)