lördag 18 november 2017

Gott tillbehör med mejeri: Cheddarstuvad grönkål

Cheddarstuvad grönkål
2 port.

100 g strimlad grönkål (grova mittnerver bortskurna från bladen)
1 strimlad purjolök
1 finhackad röd chilipeppar
smör
2 dl smetana
50 g riven cheddarost
salt och peppar

Fräs ner grönkål, purjo och chili i stekpanna med smör. Tillsätt smetana och ost, låt småputtra på svag värme tills det reder sig. Smaka av med salt och peppar.


2 kommentarer:

  1. kan en ha till sina vegetarianer på julborden. låter gott

    SvaraRadera
    Svar
    1. Denna gång inte hämtat inspirationskälla någon annanstans än från egen idé, och det funkade ju väldigt bra! Blev toppengott. Låter helt perfekt att ha på julbordet för laktovegetarianer. Grönkål och cheddarost är ju dessutom rätt "juligt". ;)

      Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)