tisdag 28 november 2017

Ljus formfranska

Ljus formfranska

12 ägg
50 g smält smör
1 ½ dl kokosmjöl (använder AmanPrana fiberkokosmjöl)
½ dl pofiber*
1 ½ msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk havssalt

Blanda torra ingredienser. Vispa ägg poröst, vispa ner smält smör och sist mjölblandningen, häll smet i brödform med bakplåtspapper. Grädda i mitten av 175 graders ugn, ca 50 minuter. Låt svalna helt på galler innan det skivas upp.



*Pofiber = torkade fiber från potatis, glutenfritt, fritt från tillsatser, tillverkas i en process utan kemiska tillsatser. Neutral smak, binder vätska, innehåller 70% fibrer. Finns där glutenfria produkter säljs i matbutikerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)