torsdag 14 december 2017

Kryddiga cloud bread

Kryddiga cloud bread
ca 9 st.

3 ägg delade i gulor och vitor
3 msk hemlagad majonnäs
1/2 tsk bakpulver (kan uteslutas)
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/2 tsk vitlökspulver

torkad rosmarin eller timjan

Vispa samman äggulor med majonnäs. Vispa äggvitor, ev. bakpulver, salt, peppar och vitlökspulver till hårt skum, vänd ned ägguleblandningen. Skeda upp 9 klickar på bakplåtspappersklädd plåt. Strö på rosmarin eller timjan. Grädda ca 25 minuter i mitten av 175 grader varm ugn, tills bröden fått lätt färg. Låt svalna på plåten. Bäst nygräddade.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)