fredag 9 mars 2018

Blomkålspytt med kyckling

Blomkålspytt med kyckling
2 - 3 port.

½ blomkålshuvud skuret i bitar
1 stor hackad gul lök
haricots verts (ung. 2 dl skurna i mindre bitar)
smör eller kokosolja att steka i
örtsalt och malen vitpeppar
lite vatten
ca 2 - 3 kycklinglårfilé (skär i bitar, stek med rökt paprikapulver, salt och peppar)

Förbered kycklingbitar. Fräs upp lök och haricots verts tills mjukt, rör ner blomkål och stek med en stund, salta och peppra. Häll på en skvätt vatten och låt kålen bli lagom tillagad. Rör ner stekta kycklingbitar. Smaka av med mer salt och peppar vid behov. Stekt ägg och inlagda rödbetor till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)