fredag 30 mars 2018

Snabba wraps med kyckling och rödbetssallad

Lättlagade wraps med kyckling, ruccola och rödbetssallad

4 ägg
2 msk kokosmjöl
½ msk fiberhusk
2 msk olivolja
ca 3 - 4 msk vatten
2 krm havssalt
1 krm malen vitpeppar
kokosolja att steka i

Vispa ägg, sikta ner blandning av kokosmjöl, fiberhusk, salt och peppar under fortsatt vispning. Tillsätt olja och vatten, låt smeten svälla några minuter. Stek wraps i stekpanna med kokosolja. Om smeten är för tjock så späd med lite mer vatten. Bred ut smeten tunt i pannan (lite drygt ½ dl/wrap blir ung. 5 st.). Tillbehör: slökokt kycklingkött, ruccolasallad och rödbetssallad.


Det "braiga" receptet på goda, lättlagade och mejerifria wraps är inget eget påhitt, utan det hittade jag här.👍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)